imaginemakeup -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ønskede videoer ?

 • 27.06.2013kl.10:00
 • (2)


Hei alle sammen ! Klar for en ny dag ? Det er ihvertfall jeg.

For å ha en spennedene og interessant blogg så må den være varriert. Jeg ønsker da å spørre dere om dere er interissert i noen videoer? Selv elsker jeg å titte innom anderes blogger eller Youtube for å se demmes favoritter, anbelalinger og så videre på video ... Hva synes dere? Har dere noen ønsker ? Jeg har lenge hatt veldig lyst til å lage en " Hva jeg har brukt opp i **** " eller som det også kalles " finish what you started". 

Min favoritt kanal på Youtube innen sminke og skjønnhet er en jente/dame som også har en nydelig blogg. Hennes navn er Lisa Lilleseth, og dere kan skjekke ut bloggen hennes HER. Det går desverre ikke an å dele noen av hennes videoer fra Youtube ettersom at hun har gjort at det ikke kan gjøres. Men dere kan ihvertfall finne et eksempel på " finish what you started " video HER av henne. 

Vil dere ha videoer ? ( Hva vil dere se ? )

 • Krem for solbrent hud (- anbefaling )

  • 26.06.2013kl.17:45
  • (4)


  Hei ! Husker dere at jeg fortalte dere om en bra krem for solbrent hud ? Her en den ..

   


  Woho ! Her er den, Sun Burn, liquid cream. Jeg har brukt den hver eneste gang jeg har vært solbrent , og den har fungert veldig bra hver gang. Desverre så er det litt vanskelig å få tak i den ettersom vi kjøpte den da vi var på Kreta i fjor høst. Om du finner denne så anbefaler jeg deg å kjøpe den. Hvis du blir kraftig solbrent eller bare litt solbrent så bruk denne hver dag. Helst både morgen og kveld. Den har en veldig behagelig lukt, og gjøre absolutt jobben sin. I tilegg har den en veldig rask effekt. Vi kjøpte den for 13 euro. Rundt 100 kroner, ikke så ille pris til å være et godt produkt og 120 ml. 

  Ha en fantastisk dag videre :)

  - Julie 

   

 • Kategorier


  anbefalinger Meg Sminke

  Arkiv


  Juli 2013 Juni 2013

  Design:

  Ina Anjuta
  hits