imaginemakeup -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ønskede videoer ?

 • 27.06.2013kl.10:00
 • (2)


Hei alle sammen ! Klar for en ny dag ? Det er ihvertfall jeg.

For å ha en spennedene og interessant blogg så må den være varriert. Jeg ønsker da å spørre dere om dere er interissert i noen videoer? Selv elsker jeg å titte innom anderes blogger eller Youtube for å se demmes favoritter, anbelalinger og så videre på video ... Hva synes dere? Har dere noen ønsker ? Jeg har lenge hatt veldig lyst til å lage en " Hva jeg har brukt opp i **** " eller som det også kalles " finish what you started". 

Min favoritt kanal på Youtube innen sminke og skjønnhet er en jente/dame som også har en nydelig blogg. Hennes navn er Lisa Lilleseth, og dere kan skjekke ut bloggen hennes HER. Det går desverre ikke an å dele noen av hennes videoer fra Youtube ettersom at hun har gjort at det ikke kan gjøres. Men dere kan ihvertfall finne et eksempel på " finish what you started " video HER av henne. 

Vil dere ha videoer ? ( Hva vil dere se ? )

 • Krem for solbrent hud (- anbefaling )

  • 26.06.2013kl.17:45
  • (4)


  Hei ! Husker dere at jeg fortalte dere om en bra krem for solbrent hud ? Her en den ..

   


  Woho ! Her er den, Sun Burn, liquid cream. Jeg har brukt den hver eneste gang jeg har vært solbrent , og den har fungert veldig bra hver gang. Desverre så er det litt vanskelig å få tak i den ettersom vi kjøpte den da vi var på Kreta i fjor høst. Om du finner denne så anbefaler jeg deg å kjøpe den. Hvis du blir kraftig solbrent eller bare litt solbrent så bruk denne hver dag. Helst både morgen og kveld. Den har en veldig behagelig lukt, og gjøre absolutt jobben sin. I tilegg har den en veldig rask effekt. Vi kjøpte den for 13 euro. Rundt 100 kroner, ikke så ille pris til å være et godt produkt og 120 ml. 

  Ha en fantastisk dag videre :)

  - Julie 

   

 • Solfylt dag

  • 25.06.2013kl.22:37
  • (4)


  Hei! En dag som idag har jeg ikke hatt tid til å sitte foran pc' skjermen. Jeg vært ute i byen å kost meg i sola, med ei god venninne og sushi. Mmm. I morgen blir det noen kule innlegg. For idag ble det en del shopping, uff da...

  Her er forresten min nye Lip Balm favoritt fra HM av alle ting. Den har shimmer i seg og gir en sommerlig og søt farge til leppene.

  Håper dere har hatt en fantastisk dag !!

  - Julie

 • La oss starte

  • 24.06.2013kl.17:27
  • (10)


  Hei ! Hvor ble det av den bra starten ? Hehe, vel. Jeg har vært i en litt "slitsom " og vanskelig periode. Og bloggingen har da ikke stått høyest på listen av hva jeg skal bruke tiden min på. Jeg håper den perioden snart flyr sin vei, og at en ny og sommerlig periode kommer krypendes mot meg. La oss krysse fingrene. Jeg er klar for en sommerlig start med kule konkurranser og videoer, samt. fine innlegg. 

  Jeg har denne bloggen for å inspirere dere, gi dere tips og anbefalinger. Jeg har testet ut en rekke med skjønnhetsprodukter, og jeg gleder meg til å dele mine erfaringer av disse med dere. Tilbake til forrige avsnitt: NOEN som er sugende på en aldri så liten konkurranse, der du kan vinne en goodie bag ? Fortell meg i kommentarfeltet .... 

  Nå propper jeg i øreproppene igjen og gleder meg allerde til i morgen da det er meldt SOL. Da er kroppen klar for litt farge. Forrige gang jeg var mye ute i solen, hadde jeg glemt å smøre meg og hele ansiktet mitt så ut som en tomat, uff. Jeg har lyst til å anbefale dere et produkt for solbrendt hud. Lyst til å høre ? Da ommer det i morgen.. 

  Ha en fantastisk dag videre !!

  - Julie 

   

 • Mine ELF produkter

  • 06.06.2013kl.18:54
  • (2)


  Hei :)

  For et par uker siden så bestilte jeg noen produkter fra ELF - eyes lips face. Skjekk ut siden HER !  Jeg fikk produktene i posten på lørdagen, og jeg har hvert flittig i bruk med dem.


  Her er produktene jeg bestilte. Jeg bestilte to leppestifter fra mineral linja, en fan brush, en mineral foundation og en tintes moistruzier. ( Vil du vite farger og omtale les videre )


  Først har jeg en mineral foundation i fargen medium beige med solfaktor 15. Denne foundationen gir helt grei dekkevne, og har en fin farge som passer fint til huden min. Noe som er litt negativt er vel at når jeg først har brukt en mineral foundation fra Bare Minerals, og så går over på denne. Da blir man litt skuffa. Selv om den gir en god dekkevne og har en fin farge så kjenner jeg at den mangler det esktra for å bli like god som den fra Bare Minerals. I tilegg er det litt forskjell på dem prismessig. En mineral foundation fra elf koster rundt 45 kr, mens en mineral foundation fra Bare Minerals koster rundt 400 kr. Hvis du vil prøve ut elf sitt mineral foundation ta en titt HER


  Det neste produktet er denne Fan brushen. Jeg bruker den til highlight, og er veldig god der. Skjekk den ut HER


  Så har vi min tintes moisturizer med solfaktor 15 i fargen light beige. Denne er ikke så god som jeg hadde håpet på. Når jeg smører den på så ser man såvidt at jeg har på meg noe. Med en tinted moisturizer skal heller ikke ha en så stor dekkevne som en foundation så den er egentlig ganske grei. Du kan få kjøpt den HER


  Jeg satt sammen begge leppestiftene på samme bilde siden jeg den samme omtalen om begge produktene. Bildene viser ikke helt hvordan fargene egentlig er, men det for så gå. Jeg har i fargene runway pink (t.v) og nicely nude (t.h). De er veldig myke og gode på leppene, og har fine farger begge to. Dette er mineral leppestifter, og er derfor fra mineral linja. De er litt dyrere en de vanlige. Men jeg synest at minerallinja hadde finere farger. Best så likte jeg nok nicely nude. Anbefaler dere disse virkelig. Løp å kjøp, HER

  Håper dere har hatt en fin dag alle sammen !! I morgen skal jeg feire bursdagen min som var for 2 måneder siden, hehe.

  - Julie 

 • Om meg

  • 05.06.2013kl.19:29
  • (2)


  Hei !

  I dette innlegget kommer jeg til å fortelle litt om meg selv, og om hva bloggen handler om. Mitt navn er Julie. Jeg er 15 år,og er en kreativ vanlig jente som liker å ha mye å finne på. På fritiden er jeg mye med venner, og utforsker diverse ting og sminke. Denne bloggen kommer hovedsaklig til å handle om sminke og skjønnhet, noe som jeg har begynt å interissere meg enda mer for i det siste. 

  Jeg startet egentlig å blogge for 2 år siden på en gammel blogg jeg hadde. Grunnen at jeg sluttet med den forrige bloggen var ingen andre grunner enn at jeg heller ville skrive om sminke og skjønnhet, og i tillegg at jeg ville ha et nytt navn. 

   

  Håper dere har lyst til å følge meg med mine sminketips, anbefalninger og diverese om sminke og hudpleie som jeg er flittig bruker av. Jeg er også glad i å bestille fra nett. Og dere skal ikke se bort i fra at det blir fine konkurransen framover !

  - Julie 

 • Kategorier


  anbefalinger Meg Sminke

  Arkiv


  Juli 2013 Juni 2013

  Design:

  Ina Anjuta
  hits