imaginemakeup -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Solfylt dag

 • 25.06.2013kl.22:37
 • (4)


Hei! En dag som idag har jeg ikke hatt tid til å sitte foran pc' skjermen. Jeg vært ute i byen å kost meg i sola, med ei god venninne og sushi. Mmm. I morgen blir det noen kule innlegg. For idag ble det en del shopping, uff da...

Her er forresten min nye Lip Balm favoritt fra HM av alle ting. Den har shimmer i seg og gir en sommerlig og søt farge til leppene.

Håper dere har hatt en fantastisk dag !!

- Julie

 • La oss starte

  • 24.06.2013kl.17:27
  • (10)


  Hei ! Hvor ble det av den bra starten ? Hehe, vel. Jeg har vært i en litt "slitsom " og vanskelig periode. Og bloggingen har da ikke stått høyest på listen av hva jeg skal bruke tiden min på. Jeg håper den perioden snart flyr sin vei, og at en ny og sommerlig periode kommer krypendes mot meg. La oss krysse fingrene. Jeg er klar for en sommerlig start med kule konkurranser og videoer, samt. fine innlegg. 

  Jeg har denne bloggen for å inspirere dere, gi dere tips og anbefalinger. Jeg har testet ut en rekke med skjønnhetsprodukter, og jeg gleder meg til å dele mine erfaringer av disse med dere. Tilbake til forrige avsnitt: NOEN som er sugende på en aldri så liten konkurranse, der du kan vinne en goodie bag ? Fortell meg i kommentarfeltet .... 

  Nå propper jeg i øreproppene igjen og gleder meg allerde til i morgen da det er meldt SOL. Da er kroppen klar for litt farge. Forrige gang jeg var mye ute i solen, hadde jeg glemt å smøre meg og hele ansiktet mitt så ut som en tomat, uff. Jeg har lyst til å anbefale dere et produkt for solbrendt hud. Lyst til å høre ? Da ommer det i morgen.. 

  Ha en fantastisk dag videre !!

  - Julie 

   

 • Om meg

  • 05.06.2013kl.19:29
  • (2)


  Hei !

  I dette innlegget kommer jeg til å fortelle litt om meg selv, og om hva bloggen handler om. Mitt navn er Julie. Jeg er 15 år,og er en kreativ vanlig jente som liker å ha mye å finne på. På fritiden er jeg mye med venner, og utforsker diverse ting og sminke. Denne bloggen kommer hovedsaklig til å handle om sminke og skjønnhet, noe som jeg har begynt å interissere meg enda mer for i det siste. 

  Jeg startet egentlig å blogge for 2 år siden på en gammel blogg jeg hadde. Grunnen at jeg sluttet med den forrige bloggen var ingen andre grunner enn at jeg heller ville skrive om sminke og skjønnhet, og i tillegg at jeg ville ha et nytt navn. 

   

  Håper dere har lyst til å følge meg med mine sminketips, anbefalninger og diverese om sminke og hudpleie som jeg er flittig bruker av. Jeg er også glad i å bestille fra nett. Og dere skal ikke se bort i fra at det blir fine konkurransen framover !

  - Julie 

 • Kategorier


  anbefalinger Meg Sminke

  Arkiv


  Juni 2013

  Design:

  Ina Anjuta
  hits