imaginemakeup -
Forside Add meg Om meg Kontakt

New in - maskara

 • 17.07.2013kl.13:49
 • (4)


Hei :) Jeg har hatt en liten sommerpause en kort stund nå. Jeg har vært bortreist litt og blir bortreist igjen om et par dager. Da skal jeg til Mallorca!!! Gleder meg skikkelig masse til late dager med masse sol og varme. Noe man ikke er så garantert i en sommer i Norge. 

Jeg har kjøpt en del ting i det siste. Mye som ikke har med skjønnhet å gjøre, og en del som faktisk har det også. Den siste måneden eller to så har jeg svidd av en hel del med penger. Men " alt " jeg har kjøpt er faktisk nødvendig... okei, meste parten. 

I går var jeg en tur i Sverige å fikk kjøpt meg en ny maskara. Nemlig Sensai sin 38C* ( 38 grader ). Hvis du skal kjøpe den i et parfymeri i Norge så koster den litt over 300 kroner. Men på båten kostet den kun 202 kroner. Ikke  nok med det men det var to for 369 kroner. Så da slo jeg og mamma til å kjøpte de to sammen. Da ble det nesten 2 maskaraer for en i Norge. Et kupp !! Jeg har brukt den idag, og synes den er ganske god. Skulle kanskje ønske at den ga med litt mer volum. 

Jeg gleder meg til å prøve denne videre. Denne er sikkert helt perfekt i sommer siden den er vannfast fram til 38 grader. Da slipper jeg å se ut som et spøkelse hver gang jeg kommer opp av bassenget.

Ha en strålende dag videre !!

- Julie 

 

 • Mine ELF produkter

  • 06.06.2013kl.18:54
  • (2)


  Hei :)

  For et par uker siden så bestilte jeg noen produkter fra ELF - eyes lips face. Skjekk ut siden HER !  Jeg fikk produktene i posten på lørdagen, og jeg har hvert flittig i bruk med dem.


  Her er produktene jeg bestilte. Jeg bestilte to leppestifter fra mineral linja, en fan brush, en mineral foundation og en tintes moistruzier. ( Vil du vite farger og omtale les videre )


  Først har jeg en mineral foundation i fargen medium beige med solfaktor 15. Denne foundationen gir helt grei dekkevne, og har en fin farge som passer fint til huden min. Noe som er litt negativt er vel at når jeg først har brukt en mineral foundation fra Bare Minerals, og så går over på denne. Da blir man litt skuffa. Selv om den gir en god dekkevne og har en fin farge så kjenner jeg at den mangler det esktra for å bli like god som den fra Bare Minerals. I tilegg er det litt forskjell på dem prismessig. En mineral foundation fra elf koster rundt 45 kr, mens en mineral foundation fra Bare Minerals koster rundt 400 kr. Hvis du vil prøve ut elf sitt mineral foundation ta en titt HER


  Det neste produktet er denne Fan brushen. Jeg bruker den til highlight, og er veldig god der. Skjekk den ut HER


  Så har vi min tintes moisturizer med solfaktor 15 i fargen light beige. Denne er ikke så god som jeg hadde håpet på. Når jeg smører den på så ser man såvidt at jeg har på meg noe. Med en tinted moisturizer skal heller ikke ha en så stor dekkevne som en foundation så den er egentlig ganske grei. Du kan få kjøpt den HER


  Jeg satt sammen begge leppestiftene på samme bilde siden jeg den samme omtalen om begge produktene. Bildene viser ikke helt hvordan fargene egentlig er, men det for så gå. Jeg har i fargene runway pink (t.v) og nicely nude (t.h). De er veldig myke og gode på leppene, og har fine farger begge to. Dette er mineral leppestifter, og er derfor fra mineral linja. De er litt dyrere en de vanlige. Men jeg synest at minerallinja hadde finere farger. Best så likte jeg nok nicely nude. Anbefaler dere disse virkelig. Løp å kjøp, HER

  Håper dere har hatt en fin dag alle sammen !! I morgen skal jeg feire bursdagen min som var for 2 måneder siden, hehe.

  - Julie 

 • Kategorier


  anbefalinger Meg Sminke

  Arkiv


  Juli 2013 Juni 2013

  Design:

  Ina Anjuta
  hits